Karakaya Dilediz İlkokulu
KARAKAYA MAH. A.DİLEDİZ MEZRASI KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO 5 KARAYAZI / ERZURUM

VİZYON

Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; • Yaratıcı, • Dünyaya uyumlu, • Sorunlara çözüm getiren, • Girişken, • Yurtsever, • Yüksek donanımlı, • Üretken, • Ahlaklı, • Dinamik, • Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

MİSYON

Misyonumuz; • Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, • Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, • Üretken, • Yaratıcı, • Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; • En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, • Teknoloji destekli, • Yabancı dil ağırlıklı ve • Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Tam gün

09.00 -14.30